GI HJEMMET DITT NY BOOST MED NORSKE DESIGNTEPPER

Dekorative tepper gir et mykt og sofistikert uttrykk til et rom. Varm overflate, farger og naturmaterialer tilfører komfort og estetikk til hjemmet ditt. Teppet kan være prikken over i-en i et frodig interiør, og tilføre mer spill til et enkelt og skandinavisk hjem.

Tepper ikke kun dekorerer et rom, de også beskytter gulvet, demper akustikken, forener innredningen i rommet og fremmer soner i interiøret, som f. eks en sittegruppe eller spiseområdet.  

Helt siden vi startet Volver for to år siden, har ambisjonen vært å lage produkter av høy kvalitet og utmerket norsk design som våre kunder vil gjerne innrede sine hjem med.

La deg inspirere av fine farger, variert skandinavisk uttrykk og beste håndverk - og 4 tips til hvordan du kan skape en lun, personlig og unik stemning i ditt hjelp ved hjelp av et teppe.
 

1. HVOR SKAL JEG LEGGE TEPPE?

Tepper passer i mange rom, ved sofagruppen, under spisebordet, i gangen eller på soverommet. 

I stuen passer et teppe best under en sofagruppe. Et større teppe som ligger under alle møblene får rommet ditt til å se større ut. Teppet også gir rommet et helhet.

I spisestuen sorg for at både bordet og alle stolene står på teppet. Sorg for at du kan dra stolene ut fra bordet og de fortsatt står på teppet. Her treger du ca. 60 cm. bak stolene når de står inntil bordet. 

soverommet sorg for at du lander føttene dine på teppet, når du står opp. Her kan du enten gå for et større teppe som dekker begge sidene av sengen, eller gå for to mindre matter på hver side.

Hva med noe mer kreativt? Et teppe som maleri på veggen? Et rundt teppe? Legg et rundt teppe ved en fin lenestol eller fritt i rommet for å tilføre mer lekenhet. 

Scandinavian design handmade rugs
Scandinavian design handmade rugs
Scandinavian design handmade rugs

2. FARGEVALG

Ditt hjem utrykker din personlighet. Tenk på hvilken atmosfære du vil skape. Å velge farger og mønstre på tepper er en spennende oppgave. 
 

Har du minimalistisk ren stil med få farger, vil et teppe med mer mønster og mer farger gjøre ditt rom mer spennende og fremme innredningen i rommet. 
 

Hvis du vil ha et mer monokromatisk interiør, velg et teppe som er et par nyanser mørkere eller lysere enn veggene. Dette vil skape mer harmoni i rommet. 
 

Har du et mer frodig interiør, et mer homogent roligere teppe kan være en god bakgrunn til resten av innredningen. 

Scandinavian design handmade rugs
Scandinavian design handmade rugs

3. BUDGJETT

Velg helst kvalitet som varer i mange år. Håndlagede tepper i naturlige materialer kan tjene deg i flere tiår og gå i arv. 

Ved å velge god kvalitet, sparer du også miljø og støtter håndverkstradisjoner.

4. HVORDAN HOLDE TEPPE RENT
 

Visste du at teppet bidrar til en bedre luft hjemme? Det samler støvpartikler fra luften og bidrar til mer balansert fuktighet.

1. Regelmessig støvsuging uten børste anbefales. 

2. Om du får flekker, rens flekkene forsiktig med en klutt og myk såpe. Tørk av med litt varmt vann til slutt og la lufttørke. 

3. Om du søler rødvin eller lignende på teppet, tørk av fortest mulig med en serviett eller en tørr klut. La resten tørke og bruk pnkt. 2. 

4. Det anbefales å levere teppe til spesialisert tepperens hver 18 mnd. 

Scandinavian design handmade rugs

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål! 

Ksenia Stanishevski, designer

contact@volverstudios.com

mob. + 47 99 03 82 82

Scandinavian design handmade rugs

CONTACT

Volver Studios AS

Oslo, Norway

T +47 99 03 82 82

Org. num.: 920702651 VAT
 

contact@volverstudios.com

SERVICES

Custom Design Service

Care & Cleaning

Shipping

Returns
Terms & Conditions
Privacy Policy

CONNECT

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

NEWSLETTER